Links

steenworp

Het Platform

Gebouwen Netwerk wil graag samen met u blijven communiceren over huisvesting. Onze aanpak is erop gericht u als ondernemer onderdeel te laten zijn van ons platform.

 

Op ons platform delen ondernemers positieve en negatieve ervaringen:

 

" Ik groei uit m'n jasje maar de verhuurder wil niet meewerken. Wat nu? Niet verder groeien of herhuisvesten? Het kan toch niet zo zijn dat de verhuurder de ontwikkeling van mijn bedrijf bepaalt!

 

"Een van mijn grootste klanten is weggevallen en een van mijn productiehallen staat inmiddels een jaar leeg. De kosten lopen op en de continuiteit van mijn bedrijf loopt gevaar. De verhuurder toont geen flexibiliteit en gaat niet in op mijn voorstel om mee te denken in oplossingen".

 

"In het huurcontract staat dat de verrekening van mijn servicekosten op basis van nacalculatie zal zijn. Maar wat betaal ik nu eigenlijk? De eigenaar is niet in staat om eindafrekeningen te produceren. Wat is mijn recht?"

 

"Aan het einde van mijn huurperiode werd ik onaangenaam verrast door het feit dat ik het gehuurde leeg moest opleveren. Hier hing nogal een hoog prijskaartje aan. Hoe had ik dit kunnen voorkomen?"