Links

steenworp

Gebouwen Netwerk

De aan- en verhuurmarkt is niet transparant voor u als huurder. De markt wordt grotendeels bepaald door de makelaars en de onroerend goed-eigenaren. Uw belang wordt over het algemeen ondergeschikt bevonden.

 

De gebruikers (U dus) hebben ervaren dat het lastig is om snel, helder en doeltreffend een bedrijfsruimte aan te huren. Enerzijds heeft dit te maken met het feit dat de meeste ondernemers niet de tijd hebben -  en ook niet willen nemen - om voldoende gerichte aandacht aan huisvesting te besteden. En anderzijds heeft dit te maken met het feit dat de verhurende makelaar maar één ding wil en dat is het object verhuren en dan het liefst op de voorwaarden van de eigenaar. In beide gevallen wordt er niet voldoende gekeken naar de aan uw huisvesting te stellen eisen.

 

Veel ondernemers stellen ons de volgende vragen: Wat betekent mijn huurcontract nou eigenlijk, wanneer loopt het af, wat betaal ik, wat moet ik doen volgens het contract als dit eindigt, etc…. Meer informatie hierover treft u aan onder platform.

 

Een juiste zoekopdracht bespaart U tijd en geld. Een juiste huisvesting is een onderdeel van de bedrijfsvoering. Sterker nog: uw bedrijfsvoering start met een juiste huisvesting.

 

De werkwijze van Gebouwen Netwerk wordt o.a. door de KVK en het MKB ondersteund. Medewerkers zijn het kapitaal van uw bedrijf en de huisvesting moet bijdragen tot een optimale werkomgeving.